Natuurspeeltuin Het Eiland viert succesvol 5-jarig jubileum met mooi feest

Gouda, 2-07-22023 – Natuurspeeltuin “Het Eiland” vierde op zaterdag 1 juli een mijlpaal in haar bestaan, namelijk het 5-jarig jubileum. Het evenement werd gevierd met een fantastisch feest voor jong en oud, waarbij de hele buurt samenkwam om deze speciale gelegenheid te vieren. Het jubileumfeest was een groot succes en een feestelijke middag.

Kinderen en ouders werden getrakteerd op een scala aan activiteiten die het speelplezier van de speeltuin benadrukten. Gedurende de middag konden de kinderen waterbeestjes bekijken, deelnemen aan een spannende vossenjacht, spelen in het zand, genieten van heerlijke pannenkoeken, op zoek gaan naar edelsteentjes, het blotenvoetenpad bewandelen en nog veel meer. De speeltuin bood een bijzondere ervaring waar kinderen hun fantasie de vrije loop konden laten.

Eén van de hoogtepunten van het jubileumfeest was de feestelijke opening van de nieuwe klauterklimmuur. Deze klimmuur is mogelijk gemaakt door Postcode Loterij Buurtfonds en Sport.Gouda, dank daarvoor! Deze toevoeging aan de speeltuin zal kinderen uitdagen en hun klimvaardigheden verder ontwikkelen, terwijl ze genieten van de prachtige natuurlijke omgeving.

Tijdens de feestelijke opening werden twee leden van het bestuur, Petra Otten en Loes Ostendorf, geëerd voor hun jarenlange inzet als vrijwilligers voor onder andere de speeltuin. Ze ontvingen beide een vrijwilligerspenning uit handen van de wethouder, als erkenning voor hun werk en toewijding aan het creëren van een veilige en stimulerende speelomgeving voor kinderen.

“Met het 5-jarig jubileum van Natuurspeeltuin ‘Het Eiland’ vieren we ook de bijzondere momenten die we hebben gedeeld met de kinderen en gezinnen uit de buurt, zei Loes, voorzitter van de speeltuin. We zijn ontzettend dankbaar voor de steun van onze vrijwilligers die dit ook mogelijk maken. Het is ons streven om nog vele jaren een bron van plezier, avontuur en educatie te zijn voor jong en oud.”

Natuurspeeltuin “Het Eiland” blijft zich inzetten voor de kinderen en hun ouders, en biedt hen een veilige en inspirerende omgeving om te spelen en te ontdekken. Met het succesvolle jubileumfeest achter de rug nodigt “Het Eiland” iedereen uit om een keer te komen spelen bij de leukste natuurspeeltuin van Gouda.